Yes, we zijn live!

Ja, welkom bij het eerste blog op mijn website! Omdat dit het eerste blog is wil ik het graag persoonlijk houden. Normaliter zal het blog vooral gebruikt worden voor insights, nieuws, tips en mijn visie over mijn vakgebied: online marketing. Daar gaan we het deze keer echter niet over hebben, ik wil jullie een klein kijkje achter de schermen van Tiger Media geven.

Zoals je op de ‘over’ pagina al kan lezen, bestaat Tiger Media uit één persoon: Mattis Legeland. Dat ben ik dus ;). Mijn enthousiasme over online marketing is begonnen op de middelbare school door vrienden (waarmee ik nu een kantoorpand deel) het commerciële gebied hier achter aan het uitvogelen waren. Op (toen nog) wonderbaarlijke wijze wisten zij geld te verdienen van achter hun laptop terwijl ik ’s avonds friet stond te bakken voor €5 per uur.

Vanaf dat moment ben ik mezelf gaan verdiepen in de wereld van online marketing. Mijn ‘profielwerkstuk’ op de middelbare school ging over social media marketing en dat ik na mijn HAVO Commerciële Economie ben gaan studeren is ook geen toeval. Gedurende 4 jaar van mijn studie werd ik klaargestoomd om het werkveld te betreden als online marketeer. En dat is wat ik nu doe, maar dan niet voor iemand anders, maar voor mezelf.

Waarom niet eerst ervaring opdoen in  het werkveld?

Voordat ik begon met afstuderen bij JAMwerkt was het voor mij eigenlijk al duidelijk: ik wil mijn droom waar maken en vol gas voor mezelf aan de slag gaan. En die ervaring, die heb ik al lang opgedaan! Gedurende mijn studentenperiode ben ik bijna dagelijks bezig geweest met het produceren van content voor grote Nederlandse Facebookpagina’s. Daarnaast heb ik twee succesvolle webshops opgezet en laten draaien door slim gebruik te maken van online marketing. Via-via had ik vanaf mijn 17e al een aantal bedrijven waarvoor ik de online marketing campagnes draaide, die zijn nu nog steeds klant!

Meer weten?

Deze korte introductie laat hopelijk wat meer zien van wie ik ben en waarom ik Tiger Media ben gestart. Mocht je meer willen weten, bezoek dan ook zeker even de ‘over-pagina’ of stuur een mailtje naar mattis@tiger-media.nl . Ik kijk graag samen met je naar hoe we jouw bedrijfsdoelstellingen sneller kunnen behalen door het effectief inzetten van online marketing!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp
Hey, stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt! Groeten, Mattis