fbpx

website creatie

Je zal het waarschijnlijk al wel vaker hebben gehoord, maar je website is het visitekaartje van je bedrijf. Mensen die nog nooit van je bedrijf gehoord hebben, zullen de informatie over je bedrijf als eerste vinden op je website. Het laat in één oogopslag zien om wat voor bedrijf het gaat, wat ze doen en wat ze beter of anders doen ten op zichte van de concurrent. Bovendien is Google veruit de meest gebruikte manier om onderwerpen op te zoeken. Zorg er dus voor dat mensen op jouw pagina komen wanneer ze op zoek zijn naar een product of dienst die jij aanbiedt!

Wat kan een goede website betekenen voor mijn bedrijf?

Dat een bedrijf in Nederland geen website heeft in deze tijd is bijna niet voor te stellen, maar toch zijn er een aantal bedrijven die hier niet aan beginnen. Helemaal prima natuurlijk, maar deze bedrijven missen wel de voordelen van het hebben van een website. Een website hebben is één, maar het is wel zo belangrijk dat deze goed functioneert. Omdat de meeste bedrijven inmiddels al wel een website hebben, kijken we wat de voordelen zijn van een goede, responsive website.

Conversie optimalisatie – Een slordige, slecht functionerende website kan, in vergelijking tot een goed ingerichte website ontzettend veel conversies mislopen. Ook wanneer je diensten aanbiedt is een nette website van ontzettend groot belang. Een voorbeeld van wat ik zelf heb meegemaakt: Ik ben met mijn webshop een keer van thema gewisseld. Producten, tekst, menu’s, alles bleef hetzelfde maar nu met een luxer, conversie gerichter thema. Het resultaat: de eerste week verkocht ik bijna 200% meer, over een maand gekeken was mijn conversieratio met ongeveer 150% gestegen. En dat alleen door van thema te veranderen!

Het geeft je (potentiële) klanten informatie over je bedrijf – Een website dient natuurlijk vooral als bron van informatie. Bezoekers die nog onbekend zijn met je bedrijf kunnen je bedrijf hier leren kennen, bestaande klanten kunnen bekijken wat je bedrijf nog meer te bieden heeft, wat je voorwaarden zijn en wie er achter het bedrijf zitten. Voor een bedrijf dat diensten levert hoeft een website echt niet heel groot en ingewikkeld te zijn, zolang de basis informatie er maar op te vinden is.

Je trekt bezoekers aan die op zoek zijn naar wat jij biedt – Stel je voor, je hebt een staafmixer nodig maar hebt deze niet in huis. Wat is het eerste dat je doet? Juist ja, je duikt het internet op om deze een te bestellen. Dit geld niet alleen voor producten maar ook voor diensten. Wanneer iemand op specifiek op zoek is naar een product of dienst en bij jouw website uitkomt, is dit een erg waardevolle websitebezoeker. Een conservatieve website erbij en die order is binnen!

Wat kan Tiger Media doen op het gebeid van website creatie?

 

Of het nu gaat om een eenvoudige one-pager of een gehele webshop, Tiger Media zorgt er voor dat jij een mooie website krijgt die voldoet aan alles wat nodig is. Heeft je bedrijf nog geen website? Dan denk ik graag met je mee om te kijken hoe we deze website zo goed mogelijk in kunnen richten. Heeft je bedrijf al wel een website maar ben je toe aan iets beters/nieuws? Ook dan kijk ik graag samen met je naar je website zodat we de verbeterpunten door kunnen voeren. 

Benieuwd wat ik voor je bedrijf kan doen?

laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!WhatsApp
Hey, stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt! Groeten, Mattis