fbpx

social media marketing

We staan op en gaan scrollen, zitten al scrollend aan de eettafel en overdag kijken we ieder uur een aantal keer op onze telefoon of we geen meldingen hebben. Social media heeft een belangrijke rol ingenomen in het leven van de mens. Als ondernemer kan je daarom ook niet meer onder social media uit.

Natuurlijk kan je met een beperkt budget zelf aan de slag op kanalen als Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter etc., maar als je hier niet goed weet wat je doet zullen je advertenties weinig tot geen rendement op leveren. Ieder kanaal heeft namelijk zijn eigen aanpak nodig en niet ieder kanaal is geschikt voor iedere doelstelling. 

Wat kan social media marketing voor mijn bedrijf betekenen?

Dit is een vraag die ik vaak te horen krijg van ondernemers, het is eigenlijk ook een vraag die ik niet zomaar kan beantwoorden. Bij het maken van de social media marketing strategie is het belangrijk dat we rekening houden met je doelstellingen. Op basis hiervan gaan we kijken wat het voor jouw bedrijf op kan leveren. Enkele voorbeelden van social media marketing doelstellingen kunnen zijn:

  •  (Meer relevante) traffic naar de website genereren
  • Omzet verhogen door de promotie van een product of dienst
  • Klantloyaliteit verhogen
  • Opbouwen van een uitgebreide database
  • Naamsbekendheid vergroten
  •  Etc.
Hoe kan Tiger Media mijn bedrijf vooruit helpen?

Door de jaren heen heb ik voor veel bedrijven de advertenties op social media mogen verzorgen. In de beginfase was het ook voor mij nog experimenteren maar inmiddels weet ik welke strategie en welk kanaal bij welke doelstelling past. Zo zorg ik er voor dat je geen euro te veel betaalt aan advertenties en dat je de gewenste offline- en online doelstellingen sneller behaald! Klinkt goed toch? 

Benieuwd wat ik voor je bedrijf kan doen?

laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!WhatsApp
Hey, stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt! Groeten, Mattis