Instagram

Sinds de overname door Facebook in 2012 is Instagram exponentieel gegroeid in aantal gebruikers. Zeker bij de jeugd zie je nog jaarlijks een stijging in aantal gebruikers. Het platform om foto’s en video’s te delen is bij deze doelgroep zelfs populairder dan Facebook of LinkedIn. De meeste bedrijven hebben inmiddels al een Instagrampagina maar zijn nog minder bekend met de advertentiemogelijkheden op dit platform.

Wat we bij Tiger Media door de jaren heen gemerkt hebben is dat een strategie waarbij je adverteert op verschillende platformen goed werkt voor onze klanten. Omdat Instagram onderdeel is van Facebook is het relatief eenvoudig om behalve je Facebookadvertenties ook Instagram mee te pakken. De strategie moet echter wel per kanaal aangepast worden door de verschillende advertentievormen én verschillende doelgroepen. De Instagram advertenties zijn op de eurocent nauwkeurig meetbaar, hierdoor weet je precies wat iedere geïnvesteerde euro oplevert.

 De voor- en nadelen van Instagramadvertenties

+ Extra data door koppeling met Facebook
+ Enorm populair onder de doelgroep tot 40 jaar
+ Word vaak nog vergeten door concurrenten
+ Precies meetbaar wat iedere euro oplevert
+ Boost de organische groei van je bedrijfspagina

– Minder populair bij de oudere (65+) doelgroep
– Push-marketing: je doelgroep is niet op zoek naar je product of dienst
– Moet periodiek geoptimaliseerd worden
– Product moet aanspreken: weinig tekstgebruik

Probeer nu GRATIS twee weken uit!

Omdat wij zelf enorm geloven in de kracht van Instagram Advertenties bieden wij iets unieks aan: wij stellen gratis een Instagram campagne op voor je bedrijf en laten deze twee weken draaien. Je betaalt hierin zelf alleen het advertentiebudget. Levert het je in deze twee weken niets op? Dan betaal jij ons niets en ben je slechts een paar tientjes kwijt aan advertentiebudget. Levert het je wel iets op? Dan gaan we graag een keer samen met je rond de tafel zitten om te kijken hoe we op kunnen schalen en wat we op lange termijn voor je kunnen betekenen!

Benieuwd wat ik voor je bedrijf kan doen?

laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!    WhatsApp
    Hey, stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt! Groeten, Mattis