Facebook

Facebook is het grootste en meest bekende social media platform van Nederland en van de wereld. Veel van je klanten bevinden zich dan ook dagelijks op dit platform. Met iedere klik die je potentiële klant doet verzamelt Facebook meer informatie over hen. Dit zorgt er voor dat je heel precies kan inzoomen op je doelgroep. Van het aantal kinderen tot hobby’s tot interesses tot vakgebied: Facebook weet (bijna) alles. De combinatie tussen het gigantische bereik én de gedetailleerde targeting maakt Facebook voor ieder bedrijf relevant.

Tiger Media heeft al jaren ervaring met adverteren op Facebook. Voor je beeldvorming: maandelijks beheren wij ongeveer €20.000 aan Facebook advertentiebudget voor onze klanten. Dit budget wordt uitgegeven aan advertenties overal ter wereld. Hierbij ligt onze focus op één punt: zorgen dat de advertenties meer opleveren dan dat ze kosten. Door het installeren van een Facebook-pixel kunnen wij precies meten wat je aan verkeer én conversies behaalt door onze advertenties.

De voor- en nadelen van Facebookadvertenties

+ Enorm veel beschikbare data
+ Meest gebruikte social-media kanaal onder volwassenen
+ Gedetailleerde targeting
+ Precies meetbaar wat iedere euro oplevert
+ Geeft een boost aan de organische groei van je bedrijfspagina

– Push-marketing: je doelgroep is niet persé op zoek naar je product of dienst
– Moet periodiek geoptimaliseerd worden
– Relatief veel regels waar je op moet letten

Probeer het GRATIS twee weken uit!

Omdat wij zelf enorm geloven in de kracht van Facebook bieden wij iets unieks aan: wij richten gratis een campagne op voor je bedrijf en laten deze twee weken draaien. Je betaalt zelf dus alleen het advertentiebudget. Levert het je in deze twee weken niets op? Dan betaal jij ons niets en ben je slechts een paar tientjes kwijt aan advertenties. Levert het je wel iets op? Dan gaan we graag nog een keer samen met je rond de tafel zitten om te kijken hoe we op kunnen schalen en wat we op lange termijn voor je kunnen betekenen.

Benieuwd wat ik voor je bedrijf kan doen?

laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!    WhatsApp
    Hey, stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt! Groeten, Mattis